Peňažné prostriedky v cudzej mene v jednoduchom účtovníctve fyzickej osoby - Pecháčová, Tatjana
Platné predpisy o používaní cudzej meny v účtovníctve. Používanie cudzej meny v sústave jednoduchého účtovníctva. Kurzové rozdiely.