Účtovná závierka 1995 v poisťovniach - Majtánová, Anna
Účtovná závierka v komerčných poisťovniach. Právne normy týkajúce sa účtovnej závierky v poisťovniach. Zaúčtovanie hospodárskych operácií. Priame poistenie.