Programy zajišťování jakosti v zásobování. 3 Dokončení - Nenadál, Jaroslav
Dokončenie článku z č. 5 a 9/1995. Procesy tzv. spoločného plánovania akosti dodávok pomáhajú navodiť vzťahy dôvery k dodávateľom. Posudzovanie zhody s požiadavkami na akosť dodávok. Certifikácia vybraných dodávateľov. Program zvyšovania akosti dodávok. Vhodná stimulácia dodávateľov k dodávkam vysokej akosti.