Drobné díly ve skladovém hospodářství - Černý, J.
Manipulácia a skladovanie drobných dielcov. Obežný regál - paternoster. Regálový systém s prepravkovým zakladačom. Informačný a riadiaci systém pre prevádzku automatizovaných skladov.