Konference PROPAGACE '95 Magická třináctka. Co řekli nejen o konferenci - Pavlů, D.
Z 13. ročníka celoštátnej konferencie PROPAGACE '95, ktorú usporiadala Česká společnost pro propagaci a public relations MOSPRA 21.-22.11.1995 v Brne. Všeobecné tendencie, ktoré vyplynuli z rokovania. Panelová diskusia na témy: 1. Nová legislatíva - právne a etické hranice reklamy v r. 1995. 2. Aktuálne problémy výstavných a veľtržných aktivít. 3. Vidiecka propagácia a jej účinnosť. 4. Reklamné agentúry a zadávatelia reklamy. 5. Propagácia vo vnútornom obchode.