Marketing a reklama v telekomunikáciách - Štofková, J.
Význam informácií, zvýšenie zamestnanosti v oblasti služieb, nové komunikačné technológie. Niektoré nevýhody súvisiace s rozvojom techniky. Odbytové opatrenia telekomunikácií uplatňované v krajinách EÚ - priamy a nepriamy odbyt. Obchody na predaj telekomunikačných výrobkov, návšteva zákazníka, semináre pre zákazníkov. Mailing - reklama cez poštu, listy zákazníkom. Využitie telefonického marketingu.