Prostriedky vonkajšej reklamy Príloha - Pivková, V.
Najpoužívanejšie médiá vonkajšej reklamy. Abribus, bigboard, billboard, balónová reklama, hodiny, lamelové reklamné tabule, prostriedky MHD, reklama na mostoch, vodiace značky, reklama na osobných autách, statické nafukovadlá, vlajky, informačno-reklamné panely, reklamné stĺpy, maľované fasády domov.