Pět let existence MOSPRA - 5 let práce pro propagační sféru - Svoboda, Václav
Prezident MOSPRA - Českej spoločnosti pre propagáciu a public relations - PhDr. Václav Svoboda o vzniku, cieľoch a činnosti tejto profesnej organizácie fyzických osôb a právnických subjektov pôsobiacich v oblasti propagácie a public relations. Sekcie MOSPRA. Budúci vývoj v odbore marketingových komunikácií.