Reklama a public relations v teorii a praxi - Chmel, Z.
Pokračovanie z č. 9/1995. Charakteristika všeobecného modelu propagačného procesu a vymedzenie pojmov: subjekt propagácie, predmet propagácie, cieľ propagačného pôsobenia, realizátor propagácie, reklamná stratégia, propagačné oznámenie, vzťah medzi komunikátorom a recipientom.