Ak manažér potrebuje pomoc konzultanta, neznamená to, že je neschopný - Košťan, P.
Požiadavky na prácu externých a interných poradcov firiem. Nesprávne chápané postavenie poradcu. Japonský príklad manažmentu a riadenia kvality. Výhody využitia domácich poradcov.