Pozrite sa pozornejšie na obal! - Polakovič, Ivan
Označovanie nevyhnutných údajov na obaloch od požívatín. Údaje, ktoré výrobcovia nie sú povinní uvádzať na obale. Povinné a dopĺňajúce údaje na obaloch.