Bionafta: šance i problémy - Farský, Miroslav
Ekologická motivácia výroby pohonných hmôt. Produkty spracovávané z biomasy. Výroba náhrady motorovej nafty z metylesteru kyseliny repkového oleja v ČR a niektorých európskych krajinách. Ponuka a dopyt, ceny, daňové úľavy na podporu rozvoja výroby a spotreby bionafty.