Pilierom gumárenského priemyslu je púchovský Matador - Prosnan, Jozef
Z obsahu dvojstrany: Dolnovestenický Vegum výrazne zvyšuje export. Matador Bratislava sa rozdelil, aby ho privatizácia opäť čiastočne integrovala. Matador postupne inovuje sortiment. Matadorroll vstal z popola. Matadorbelt utrpel stratou trhov. Technickú gumu po presmerovaní produkcie čaká prebudovanie sortimentu.