Bučina Zvolen pre rozvoj bývania - Farárik, P.
Technický riaditeľ a.s. Bučina Zvolen Ing. Peter Macko o výrobnom programe drevokombinátu. Zvyšovanie cien drevnej suroviny a zahraničnoobchodné vzťahy. Ekodomčeky v cene nižšej ako milión korún. Investície do rekonštrukcie energetického hospodárstva.