Investori slovenským papierňam dôverujú - Grančič, P.
Analýza papierenského a celulózového priemyslu na Slovensku. Najvýznamnejší reprezentanti tohto odvetvia - Juhoslovenské celulózky a papierne, a.s. Štúrovo. Grafobal, a.s. Skalica. Harmanecké celulózky a papierne, a.s. Harmanec. Investície do slovenských papierní. Postavenie papierní a celulózok na domácom a zahraničnom trhu. Vybrané ekonomické ukazovatele.