Co nám poskytuje Internet - Taschner, K.
Súvislosť pojmov Internet a E-mail. Vývoj celosvetovej počítačovej siete Internet. Sieťové komunikačné služby pod názvom elektronická pošta. Účasť na tzv. elektronických konferenciách prostredníctvom poštového programu. Ovládanie klasického programu FTP. Služba Telnet, ktorá patrí k základným a historicky najstarším internetovským nástrojom. Internetovská služba World Wide Web - WWW.