Závěrečná zpráva 30. kongresu mezinárodní společnosti urbanistů
V dňoch 4.-10.9.1994 sa v Prahe konal 30. kongres Medzinárodnej spoločnosti urbanistov (MSU). Program vychádza z toho, že urbanisti z celého sveta sa môžu stať užitočnými v zmenených politických podmienkach. Rastú a menia sa požiadavky na územné a krajinné plánovanie. Nové plánovacie systémy a koncepcie. Hlavné úlohy plánovania na regionálnej úrovni.