Logistika a jej význam pre prax - Rakyta, Miroslav
Predmet, obsah a úloha logistiky. Význam ľudského faktora pri riešení podnikovej logistiky. Podsystémy logistického systému: informačný, kvality, technický. Potreba rozlišovať informačný systém podniku od informačného systému logistiky podniku.