Etické kódexy v podnikoch - Remišová, Anna
Etické kódexy vystupujú najmä v USA ako mechanizmy na regulovanie konania všetkých pracovníkov organizácie. Iniciovanie a formovanie etických kódexov manažmentom. Rovnaká morálka pre radových zamestnancov aj pre manažment.