25. Valné shromáždění mezinárodní asociace sociálního zabezpečení - MASZ - Král, Jaroslav
V r. 1995 sa uskutočnilo v Indonézii 25. Valné zhromaždenie Medzinárodnej asociácie sociálneho zabezpečenia (MASZ). Činnosť MASZ. Zhodnotenie vývoja a trendov v sociálnom zabezpečení v rokoch 1993-1995. Riešenie problémov spojených s dôchodkovým poistením. Hľadanie optimálnych foriem financovania a správy systémov sociálnej ochrany.