Potrebujeme štátnu rodinnú politiku? 2 - Sopira, Boris
Demografický vývoj na Slovensku. Pokračovanie demografických procesov po zmene politicko-ekonomického usporiadania v roku 1989. Vývoj a stav pôrodnosti. Hodnotový obraz rodiny. Charakteristika pôrodnosti a sobášnosti.