Programy VTR Európskej únie. 1 - Jemala, Ľubomír
Možnosti zapojenia sa slovenskej vedy do štvrtého rámcového programu PHARE na r. 1994-1998. Zo seminárov Programy Európskej únie v oblasti vedy a techniky v Košiciach, Žiline a Bratislave 21.-23.2.1996.