Súčasné prejavy hospodársko-ekonomických zmien v postsocialistických krajinách Príloha Hospodárskych novín
Súčasné tendencie v rozvoji ekonomík v bývalých krajinách socialistickej sústavy. Vývoj a predpoveď makroekonomických ukazovateľov. Vývoj a prognóza HDP. Vývoj priemyselnej výroby. Indikátory hospodárskeho vývoja vo vybratých krajinách.