Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov vo februári 1996 v SR
Indexy spotrebiteľských cien za SR v r. 1995, 1996. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v jednotlivých mesiacoch r. 1995 a 1996. Vývoj životných nákladov podľa sociálnych skupín. Priemerné spotrebiteľské ceny v r. 1995.