Cesty k vyšší produktivitě. 2 Matice odpovědnosti - možnosti využití - Sopuch, T.
Základný postup používaný pri aplikácii analýzy matice zodpovednosti. Niektoré praktické skúsenosti s touto metodikou, ktorá je účelným doplnkom finančných a marketingových analýz podnikateľskej firmy.