Kariéra s HN - Hyžová, J.
Z obsahu prílohy: Aj manažéri sú len ľudia. Medzinárodná výstava produktov, trendov a programov pre rozvoj manažmentu a ľudských zdrojov. Z ponuky vzdelávacích aktivít Ústavu ďalšieho vzdelávania ekonómov pri EU v Bratislave. Slovenská asociácia poradcov v riadení.