Výskum o postavení manažérov ľudských zdrojov v Slovenskej republike - Mihalik, Jozef
Dotazník "Manažér ľudských zdrojov" zaslaný 700 vybraným podnikom (spoločnostiam, firmám) SR. Vrátilo sa 135 platne vyplnených dotazníkov (19,2 perc. návratnosť). Popis vzorky výskumu. Hlavné výsledky základných výstupov z výskumu manažmentu ľudských zdrojov na základe výskumnej vzorky. Základné hypotézy testované pomocou vybraných štatistických metód. Hypotézy 1-7.