Zvýšenie minimálnej mzdy - Ďurišová, D.
Uplatňovanie zákona č.90/1996 Z.z. o minimálnej mzde, ktorý nadobudol účinnosť 1. apríla 1996. Stanovenie novej výšky minimálnej mzdy, ktorá sa bezprostredne dotýka viacerých oblastí sociálneho zabezpečenia. Dôsledky zmeny výšky minimálnej mzdy na platenie poistného na nemocenské a dôchodkové zabezpečenie. Dôsledky zmeny výšky minimálnej mzdy na výplatu dávok nemocenského poistenia. Dôsledky zmeny výšky minimálnej mzdy na výplatu štátnych sociálnych dávok.