Pracovný čas u nás a vo vyspelých štátoch Európy - Rievajová, Eva
Dohovory a odporúčania MOP o vývoji dĺžky a organizácie pracovného času. Dĺžka pracovného času vo vyspelých európskych krajinách a v SR. Hlavné ukazovatele dĺžky pracovného času v hodinách v štatistike MOP. Charakteristika práce nadčas. Práca na čiastočný pracovný úväzok - hlavne žien v maloobchode a službách. Dĺžka platenej dovolenky. Zákonník práce.