Politika zaměstnanosti v globální ekonomice
Dlhodobé zhoršovanie situácie v oblasti zamestnanosti vo svete si vynútilo zvýšený záujem o túto problematiku. Zvláštne dvojčíslo časopisu International Labour Review je venované problematike svetovej zamestnanosti. Autori tohto dvojčísla sa zaoberajú niekoľkými okruhmi problémov: ekonomický rast a zamestnanosť, globalizácia, technológia a zamestnanosť. Možnosti riešenia problémov v národnom meradle.