Rakousko: Trh práce a politika zaměstnanosti v období 1975-1995
Trendy zamestnanosti a nezamestnanosti v Rakúsku od r. 1975. Štruktúra a príčiny nezamestnanosti (sezónna nezamestnanosť, dlhodobá nezamestnanosť, nezamestnanosť špecifických skupín). Politika trhu práce. Systém poistenia v nezamestnanosti. Rakúske mzdové trendy.