Tripartitní struktury a politika zaměstnanosti. 1
Posilňovanie tripartitných štruktúr pre rozvoj aktívnej politiky zamestnanosti. Rozsah a financovanie sociálneho zabezpečenia. Činnosť MOP v r. 1988-1994. Medzinárodné pracovné štandardy. Transformácia Európy v ekonomickej , politickej a sociálnej oblasti.