Vývoj trhu práce - Burdová, J.
Počty uchádzačov o zamestnanie na úradoch práce SR v r. 1995. Celkový počet nezamestnaných. Miera nezamestnanosti. Počet poberateľov hmnotného zabezpečenia. Počet voľných pracovných miest. Umiestnenie uchádzačov o zamestnanie. Štatistické údaje za r. 1995.