Vývoj zamestnanosti a miezd v hospodárstve SR v roku 1995 - Záhorská, M.
Zvýšenie zamestnanosti a pokles zamestnanosti v hospodárstve SR za rok 1995. Počty pracovníkov a priemerné mesačné mzdy podľa odvetví ekonomickej činnosti (OKEČ) v hospodárstve SR za 1.-4. štvrťrok 1995. Štatistické údaje.