Vlastníctvo v tieni paragrafov - Štefanovič, Milan
Problémy s uplatňovaním práva vlastníkov pozemkov a využívaním navrátenej pôdy. Situácia majiteľov pozemkov, ktoré sú v užívaní družstva. Nová registrácia nehnuteľností. Podmienky na preberanie pozemkov. Stratové, nerentabilné a bankrotujúce družstvá.