Nebývajúci občan je stratený v legislatívnych dierach - Zemanová, E.
Nedostatky legislatívy v oblasti bytového hospodárstva. Daň z prevodu nehnuteľnosti. Zánik práva disponovať s bytmi. Zľava z nájomného. Výmena bytových prvkov.