Dodatočné daňové priznanie fyzických osôb - Lipták, Juraj
Prevedenie opravy v riadnom daňovom priznaní. Predloženie dodatočného daňového priznania podľa par. 39 zákona č.511/1992 Zb. Príklad dodatočného daňového priznania fyzických osôb. Vzory tabuliek pre výpočet dane a výpočet základu dane, v ktorých musí byť vyznačený rozdiel v porovnaní s riadnym daňovým priznaním.