Zdanenie príjmov za rok 1995 - Faiglová, Svetlana
Z obsahu prílohy: Ako vyplniť priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1995. Výpočet základu dane. Kto je daňovník. Predmet dane. Odpočet straty. Zníženie daňového základu. Nezdaniteľná časť základu dane. Kto podáva daňové priznanie. Výpočet dane z príjmov, ktoré boli dosiahnuté za viac zdaňovacích období. Príklady vyplnenia daňového priznania.