Základné informácie o zmenách v dani z pridanej hodnoty a vo formách zatrieďovania podľa Klasifikácie produkcie - Kardoš, L.
Základné charakteristiky zákonov, opatrení a nástrojov o dani z pridanej hodnoty platné od 1.1.1996. Formy zatrieďovania tovarov a služieb podľa Klasifikácie produkcie a harmonizovaného systému - Colný sadzobník. Poradenské a konzultačné centrum pre klasifikáciu produkcie.