Nevyhnutné je spriehľadniť pohyb financií - Vitálošová, Emília
Riadenie verejných výdavkov v transformačnom procese. Zásady riadenia verejných financií. Odporúčané členenie výdavkov štátneho rozpočtu. Absencia možnosti monitorovať štruktúru a vývoj výdavkov jednotlivých rezortov.