Databáze bank a jejich obchodních míst v ČR - Vašáková, M.
Bázu dát "Banky a jejich obchodní místa v ČR" vytvorilo Národní informační středisko (NIS) na základe odbornej a metodickej spolupráce s pracovníkmi českých bánk. Dáta o bankách sú rozdelené do štyroch základných blokov informácií: 1. údaje o banke, 2. služby poskytované právnickým osobám, 3. služby poskytované fyzickým osobám, 4. informácie o pobočkovej sieti bánk.