Legislatívne zmeny v bankovníctve - Pagáčová, Mária
Národná rada SR na svojom zasadnutí 31.1.1996 schválila zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.21/1992 Zb. o bankách. Prehľad zákonov a legislatívnych zmien v bankovom sektore v Slovenskej republike.