Zárukou serióznosti Príloha - Holík, V.
Produkty Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava. Sprostredkovanie obchodných kontaktov v zahraničí. Forma podávania bankových informácií. Postupy pri získavaní obchodných kontaktov: aktívny a pasívny.