K faktorům poklesu míry inflace v roce 1995 - Janáčková, Stanislava
Prekračovanie menových cieľov a pokles miery inflácie. Rast peňažnej zásoby. Systémovo zabudované zdroje inflácie. Vývoj produktivity a nákladové tlaky. Kurz a parita kúpnej sily. Možnosť vzájomnej kompenzácie rôznych inflačných faktorov.