Menový vývoj v SR v roku 1995. 2
Menový vývoj. Menová politika. Finančný trh. Bankový sektor. Medzinárodné vzťahy a zahraničné úvery. Nástroje menovej politiky v r. 1995. Platobná bilancia za január až november 1995. Devízový trh SR v r. 1995.