Február potvrdil oživenie kapitálového trhu SR - Legéň, A.
Vývoj cien bankových akcií, akcií spoločností chemického, papierenského, drevospracujúceho, strojárskeho a hutníckeho priemyslu, stavebných, poľnohospodárskych a potravinárskych spoločností a investičných fondov na slovenskom kapitálovom trhu vo februári 1996.