Hedgingové produkty - minimalizácia rizika. 1 - Glasová, A.
Seriál článkov v spolupráci s Tatra bankou, a.s., o forme zabezpečenia sa voči kurzovému riziku a riziku pohybu úrokových sadzieb. Pohyby devízových kurzov, menový kôš a kurzový lístok NBS.