Hedgingové produkty - minimalizácia rizika. 2 - Glasová, A.
Vysvetlenie významu bankového produktu termínové menové konverzie (Foreign exchange forwards). Zabezpečenie proti kurzovému riziku. Termínová menová konverzia s pevným dátumom splatnosti (Forward transaction with fixed maturity).