Hedgingové produkty - minimalizácia rizika. 4 - Glasová, A.
Termínové menové konverzie s pohyblivým dátumom splatnosti (Forwards with floating maturity). Výhody a nevýhody termínových menových konverzií. Princíp fungovania týchto operácií - názorný príklad.