Inovace na trzích dluhopisů - Musílek, Petr
Na vyspelých kapitálových trhoch možno pozorovať dynamický inovačný proces. Jednou z najdôležitejších inovácií na trhu dlhopisov sú dlhopisy s premenlivým zúročením (floating rate notes - FRN). Ich podstatou je pravidelné prispôsobovanie úrokovej sadzby aktuálnej situácii na trhu. Charakteristika najdôležitejších dlhopisov s premenlivým zúročením.